A blogról

Ez a blog azért jött létre, hogy a csoportunkban felhalmozódott tudásanyagot, ami amúgy eltűnne a hírfolyamban, ide felmenthessük. Tartalomkészítővé válhat a csoport azon tagja, aki a csoportélet aktív részese és részt vesz egy rövid trainingen, ahol elsajátíthatja a blogolás ismereteit, amennyiben még nincs e téren gyakorlata.

Utolsó kommentek

Játék No. 2 :-)

2014.12.03. 07:57 | Evi@na | Szólj hozzá!

Sziasztok!

Nyár elején már játszottunk egy jót, valakit most is szeretnénk megajándékozni egy könyvvel, lehetőleg Karácsonyra időzítve. :-)
Mit kérünk ezért cserébe tőletek?
Hogy írjátok le a nyári tapasztalataitokat akár a mezőgazdaság, akár az állattenyésztés, vagy az önellátás terén. Nem szeretnénk korlátokat állítani, bármiről szívesen olvasunk, ami kapcsolódik a csoportunk témaköréhez.
Pályamunkáitok leadási határideje: 2014. december . 17.
A szöveget kérjük, a tothevi@gmail.com email címre küldjétek!
A beküldött írásokat blogunkon megjelentetjük, és a legközkedveltebb cikk íróját Gy. Horváth Károly (azaz az adminunk) által írott könyvvel ajándékozzuk meg, melyről bővebben itt olvashattok.
A like-okat 2014. december. 21-ig gyűjtjük, aznap eredményt is hirdetünk. 
A részvétel feltétele, hogy legyél facebook csoportunk tagja.

307127_129189687187009_1099593180_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://onellatas-gazdalkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr556953053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása