A blogról

Ez a blog azért jött létre, hogy a csoportunkban felhalmozódott tudásanyagot, ami amúgy eltűnne a hírfolyamban, ide felmenthessük. Tartalomkészítővé válhat a csoport azon tagja, aki a csoportélet aktív részese és részt vesz egy rövid trainingen, ahol elsajátíthatja a blogolás ismereteit, amennyiben még nincs e téren gyakorlata.

Utolsó kommentek

Párkereső - Hölgyek

2014.01.17. 09:49 | Evi@na | 1 komment

Párkereső hirdetést kommentként adhatsz fel. Javasoljuk, hogy másold ki az alábbi kérdéseket, és ezeket megválaszolva küldd el bejegyzésedet.

Név:
Korod:
Hány éves lehet a párod?
Lakhelyed:
Vállalnád, hogy odaköltözöl a párodhoz?
Családi állapotod:
Gyermekeid száma:
Dohányzol?                Párod dohányozhat?
Magasságod/testsúlyod: 
Kb. milyen távolságra lakhat Tőled a párod?
Bemutatkozás néhány mondatban:
A párodról való elképzelésed:
Hogyan lehet veled kapcsolatba lépni?

A bejegyzés trackback címe:

https://onellatas-gazdalkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr545761625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Életkert Ildikó 2014.01.26. 21:42:04

Név: Életkert Ildikó
Korod:53
Hány éves lehet a párod? 45-60
Lakhelyed: Nógrád megye
Vállalnád, hogy odaköltözöl a párodhoz? Talán
Családi állapotod: elvált
Gyermekeid száma: 0
Dohányzol? nem Párod dohányozhat? nem
Magasságod/testsúlyod: 155/60
Kb. milyen távolságra lakhat Tőled a párod? 0-50km
Bemutatkozás néhány mondatban:
Már 2005-ben sikerült elhagynom a kispiszkost (Pest), de az igazi helyemet itt a hegyek közt, 2011. tavaszán találtam meg.
Lassan 14 éve egyedül élek, és nem azért, mert nem lennének jelentkezők ;) 53 éves korára az ember lyánya egyre bölcsebb lesz, és bizony tudja, mit szeretne, és mi az, amit messziről elkerül ;)
Imádom a vidéki létet, erre vágytam huszonéves korom óta. Egészségesen élek, vega vagyok, magam készítem a fogkrémemet, krémemet, szappanomat, dezodoromat, és nem utolsó sorban remek borotvahabot is tudok ;) Élvezem a magam termelte zöldségeket, gyümölcsöket nyáron nyersen elkészíteni, és lassan sikerül asszimilálódnom is a vidékhez. A régi munkám már alig fedezi a kiadásaimat, de megtanultam –és imádok- kosarat fonni, és bio barnakölest termelek idén először. Nagyon nagyon élvezem ezt a nyugodt életet! Ehhez persze be kellett vennem egy jó adag leszarom tablettát, de ma már anélkül is tudom, mi a fontos, és mi az, ami szóra sem érdemes ;)
Nincs vezetékes vizem, házi vízmű látja el a kis házamat hideg-meleg vízzel, és magam hasogatom télen a fát ;) Ez azért is jó, mert nem kell már a hentesnek könyörögnöm, hogy vágja kettébe a kutyáknak a csontot, lazán lerendezem a fejszével ;) Kicsit fűrészporos lesz, de még nem volt rá panasz ;)
A 80-as évek végétől foglalkozom spiritualitással, ez mellett megtanultam egy csomó egészségmegőrző és visszaszerző dolgot, ami kiiktathatja az orvosokat ;) (makrobiotika, Új Medicina, akupresszúra, stb.)
Igen, kimondottan boldogan élek, teszek-veszek kapirgálok, forrásvízért járunk a kutyákkal, de igenis hiányzik egy TÁRS, aki valóban mindenben TÁRS tud lenni, és akinek én is a TÁRSA lehetek ;)
Sajnos tavaly tavasszal meghalt a fiam, aki rettenetesen hiányzik.... Álmomban sokat vagyok vele, és megnyugtat, hogy boldog, és jó helyen van ♥
Hogy mit írnék ki a kapumra??? Vigyázz, a kutya harap, és a macska sem megbízható… Hogy én?... Ahhoz bizony bátorság kell ;)
A párodról való elképzelésed: Hasonló a hasonlóval ;)
Hogyan lehet veled kapcsolatba lépni? Facebook
süti beállítások módosítása