A blogról

Ez a blog azért jött létre, hogy a csoportunkban felhalmozódott tudásanyagot, ami amúgy eltűnne a hírfolyamban, ide felmenthessük. Tartalomkészítővé válhat a csoport azon tagja, aki a csoportélet aktív részese és részt vesz egy rövid trainingen, ahol elsajátíthatja a blogolás ismereteit, amennyiben még nincs e téren gyakorlata.

Utolsó kommentek

Kanczler Klára: Nem is olyan szegény kiskert...

2014.05.12. 16:41 | Evi@na | Szólj hozzá!

Címkék: termesztés gazdálkodás önellátás

A kertünkben évekig rozs volt aztán meg lucerna mert ezzel nincs gond csak beszántani vagy kaszállni kell . Aztán teltek az évek, kaptunk ribizlibokrokat potyószilvát vadbarackot . Lett piszkénk meg vadribizlink is a közeli erdőből . Később jöttek meggyfa szilvafa néhány virág .
  Jöttek a gyerekek is egy kettő három négy ...  Sose telt nemes fára valahogy mindíg más volt a fontos . Tavaly kaptunk egy almafát a tesómtól mert le volt értékelve .  Valahogy úgy festett mint amibe már csak a szentlélek lehel életet . Volt aszály meg mindenféle fabetegség az elmúlt években , de a mi vadbarackunk rá se hederített igaz nem szép de bőséges terméssel ajándékoztak meg minket . A magról kelt sárgabarackunk a magrólkelt sárgaszilvánk a sok-sok potyószilva . Nem győztük szedni . Akkor jöttem rá nem is olyan szegény ez a kis kert  és egyetlen vett almafánk is sokat ígér .

A bejegyzés trackback címe:

https://onellatas-gazdalkodas.blog.hu/api/trackback/id/tr156156599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása